TRAININGEN

Zelfbeeldtraining

Wat levert het je op

Zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wil je meer zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Dan is deze training wellicht iets voor jou. In onze maatschappij, waarin er een overvloed is aan sociale media, individueel georiënteerd zijn, consumptief en prestatie gericht zijn, staan zelfvertrouwen en zelfwaardering vaak sterk onder druk. Je waarde lijkt af te hangen van je uiterlijk, je prestaties, de hoeveelheid likes op Facebook en volgers op Instagram. Waar vind je dat je allemaal aan moet voldoen? Hoe staat het met je zelfvertrouwen? Durf je jezelf te laten zien? Of heb je de neiging om je terug te trekken of je misschien te veel aan te passen aan het beeld waar je denkt aan te moeten voldoen en dat je dan pas gewaardeerd kan worden? Leef je naar de verwachtingen van anderen?

Het doel van deze Zelfbeeldtraining is om meer vanuit zelfacceptatie, zelfvertrouwen en innerlijke waarden en kwaliteiten te leven. Je zult merken dat het makkelijker voor je wordt om in je leven te volgen wat voor jou belangrijk is en dat je de keuzes maakt die goed voor jou voelen. Je laat minder snel over je grenzen heen gaan. Je doet meer wat je zelf fijn vindt en weet duidelijker waar je voor staat. Zo ga je trouwer worden aan wie je in wezen bent waardoor je meer vanuit vrijheid gaat leven, met meer energie, vitaliteit en levenslust.

De live Zelfbeeldtraining

De Zelfbeeldtraining bestaat uit 7 dagdelen (van ieder 4 uur) met maximaal 10 deelnemers. Bijeenkomsten zijn gemiddeld 1 keer in de 3 weken. Tijdens de bijeenkomsten wordt steeds een onderwerp besproken, worden er oefeningen gedaan en krijg je concrete tools voor toepassing in je leven. Je krijgt een syllabus met informatie, boekentips en bijpassende TED Talks. Tussen de dagdelen door is er een intervisiebijeenkomst waarin je met een klein groepje bij elkaar kunt komen om zelf met de aangeboden stof aan de slag te gaan. Je merkt tijdens de training al snel dat dit onderwerp voor anderen, evenals voor jezelf, een levendig en actueel thema is.

Naast herkenning geeft je groep de mogelijkheid om elkaar te steunen, feedback te geven, elkaar te stimuleren en inspireren. Met maximaal 10 deelnemers is je groep groot genoeg om met elkaar te oefenen en klein genoeg om ruim voldoende aan bod te komen. Bovendien kunnen we veiligheid, onderlinge vertrouwen en respect voor elkaar waarborgen in een groep van maximaal 10 mensen.

Zelfbeeldtraining

 

Gratis kennis maken!

Om een goed besluit te kunnen nemen of de training bij je past, ben je van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik neem een half uur voor je om samen met jou te onderzoeken wat er speelt en of deze training hét verschil voor je kan gaan maken. Je bent daarna vanzelfsprekend vrij om wel of niet in te stappen. Het gesprek kun je ook gebruiken om te ervaren of je de training bij mij wilt volgen. Ik kan mij goed voorstellen dat je mij eerst eens ontmoet wilt hebben. Het enige dat je hoeft te doen is mij een smsje sturen of op mijn voicemail inspreken (mobiel 06-51164030) dat je een kennismakingsgesprek voor de Zelfbeeldtraining wilt. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een datum en tijd door. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om in mijn praktijk af te spreken dan plan ik een telefonische afspraak voor je in.

Vrijblijvende optie

Je kunt vrijblijvend een optie nemen. Met een optie is je plek gegarandeerd. Je kunt mij altijd bellen (mobiel 06-51164030) om de mogelijkheden door te praten. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook (meinou@bos-psycholoog.nl).

Kosten: € 560,-  (exclusief BTW) voor de gehele training, inclusief het trainingsmateriaal, geluidsbestanden en tijdens de dagdelen is er koffie/thee/water/koekjes/fruit. Mochten de kosten een belemmering voor je zijn dan is een betalingsregeling een optie. Je kunt me bellen om de mogelijkheden door te spreken.

 

Data 2019: 21 juni, 5 juli, 30 augustus, 13 september, 4 oktober, 1 november en 29 november 2019.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: TWO70. Zie www.two70.nl Adres: Westerweg 270, 1815 JK Alkmaar

Deze training is gesloten voor inschrijvingen. De groep zit vol.

 

Data 2020: 26 januari, 16 februari, 15 maart, 5 april, 26 april, 17 mei en 7 juni 2020.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Blooming. Zie www.blooming-hotels.com Adres: Duinweg 7, 1861GL Bergen. In zaal De Spreker.

Er is nog plek.

 

Vul onderstaande formulier in als je mee wilt doen.

Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar dus wees er op tijd bij.

 

Ps. Op velerlei verzoek wordt er momenteel een online Zelfbeeldtraining gebouwd. Vanaf januari 2020 kan je aan de online leeromgeving deelnemen. Inschrijven is mogelijk in de laatste week van december 2019.

Workshops 

Voor wie

Heb je behoefte aan een live middag over een specifiek onderwerp in een kleine groep, dan ben je van harte welkom op één van de workshops. De onderwerpen wisselen. Zie hieronder voor het onderwerp van de eerstvolgende workshop.

Onderwerp eerstvolgende workshop

Vergeving.

Vergeven is niet dat je goedkeurt wat de ander gedaan of nagelaten heeft. Vergeven is wel dat jij jezelf bevrijdt van dat wat jij er aan hebt opgelopen. Vergeven zorgt ervoor dat jij je krachtiger en lichter gaat voelen. 

Iedere maand

Als het een keer niet uitkomt om deel te nemen kun je altijd een maand later aanschuiven. De dagdelen vinden over het algemeen 1 keer per maand plaats op de zondagmiddag. De workshop bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Overleggen of de workshop geschikt voor je zou kunnen zijn kan altijd. Je kunt mij bellen (mobiel 06-51164030) of mailen (meinou@bos-psycholoog.nl).

Kosten: € 40,00 (inclusief 21% BTW). Dat is inclusief een hand-out en tijdens de training is er koffie/thee/water.

Data: 20 oktober 

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Hotel Blooming in de zaal "De Spreker", Duinweg 5, 1861 GL Bergen. Zie www.weareblooming.com

Er zijn nog een paar plekken. Mail of bel me even als je belangstelling hebt.

X