ZELBEELDTRAINING

Wat levert het je op

 

Zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wil je meer zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Dan is deze training wellicht iets voor jou. In onze maatschappij, waarin er een overvloed is aan sociale media, individueel georiënteerd zijn, consumptief en prestatie gericht zijn, staan zelfvertrouwen en zelfwaardering vaak sterk onder druk. Je waarde lijkt af te hangen van je uiterlijk, je prestaties, de hoeveelheid likes op Facebook en volgers op Instagram. Waar vind je dat je allemaal aan moet voldoen? Hoe staat het met je zelfvertrouwen? Durf jij jezelf te laten zien? Of heb je de neiging om je terug te trekken of je misschien te veel aan te passen aan het beeld waar je denkt aan te moeten voldoen en dat je dan pas gewaardeerd kan worden? Leef je naar de verwachtingen van anderen?

Het doel van deze Zelfbeeldtraining is om meer vanuit zelfacceptatie, zelfvertrouwen en innerlijke waarden en kwaliteiten te leven. Je zult merken dat het makkelijker voor je wordt om in je leven te volgen wat voor jou belangrijk is en dat je de keuzes maakt die goed voor jou voelen. Je laat minder snel over je grenzen heen gaan. Je doet meer wat je zelf fijn vindt en weet duidelijker waar je voor staat. Zo ga je trouwer worden aan wie je in wezen bent waardoor je meer vanuit vrijheid gaat leven, met meer energie, vitaliteit en levenslust.

De Zelfbeeldtraining

 

De Zelfbeeldtraining bestaat uit 7 live dagdelen (van ieder 4 uur) met maximaal 10 deelnemers. Bijeenkomsten zijn gemiddeld 1 keer in de 3 weken. Tijdens de bijeenkomsten wordt steeds een onderwerp besproken, worden er oefeningen gedaan en krijg je concrete tools voor toepassing in je leven. Je krijgt een syllabus met informatie, boekentips en bijpassende TED Talks. Je krijgt bovendien toegang tot een online leeromgeving. Tussen de dagdelen door is er facultatief een intervisiebijeenkomst waarin je met een klein groepje bij elkaar kunt komen om zelf met de aangeboden stof aan de slag te gaan. Je merkt tijdens de training al snel dat dit onderwerp voor anderen, evenals voor jezelf, een levendig en actueel thema is.

Met maximaal 10 deelnemers is je groep groot genoeg om met elkaar te oefenen en klein genoeg om volledig voor je leerdoelen te gaan. Bovendien kunnen we veiligheid, onderlinge vertrouwen en respect waarborgen in een groep van maximaal 10 mensen.

Documentaire over de Zelfbeeldtraining.

Je hoeft overigens niet jaren lang in een zelfde patroon vast te draaien om aan de training deel te nemen. Er zijn je velen voor gegaan die de training deden om (nog) meer kwaliteit van leven te krijgen door hun zelfkennis te laten toenemen.

 

Vrijblijvende optie

 

Je kunt vrijblijvend een optie nemen. Met een optie is je plek gegarandeerd. Je kunt mij altijd bellen (mobiel 06-51164030) om de mogelijkheden door te praten. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook (meinou@bos-psycholoog.nl).

Kosten

 

€ 560,-  (exclusief BTW) voor de gehele training, inclusief het trainingsmateriaal, geluidsbestanden, levenslang toegang tot de online leeromgeving en tijdens de dagdelen is er koffie/thee/water/koekjes/fruit. Mochten de kosten een belemmering voor je zijn dan is een betalingsregeling een optie. Je kunt me bellen om de mogelijkheden door te spreken.

Data Zelfbeeldtraining 2020

 

Data 2020: 26 januari, 16 februari, 15 maart, 5 april, 26 april, 17 mei en 7 juni 2020.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Blooming. Zie www.blooming-hotels.com Adres: Duinweg 7, 1861GL Bergen. In zaal De Spreker.

Er is geen plek meer. Deze groep zit vol.

 

Data 2020: 14 juni, 28 juni, 6 september, 27 september, 18 oktober, 8 november en 29 november 2020.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur.

Locatie: Blooming. Zie www.blooming-hotels.com Adres: Duinweg 7, 1861GL Bergen. In zaal De Spreker.

Er is nog plek. Stuur me een berichtje (06-51164030) voor een gratis kennismakingsgesprek.

Online leeromgeving Zelfbeeldtraining

 

Op velerlei verzoek heb ik met veel liefde een online leeromgeving gebouwd. De deelnemers van de Zelfbeeldtraining krijgen in 2020 automatisch toegang tot de online leeromgeving. Voor 2020 geldt nog dat de prijs niet omhoog gaat omdat de online leeromgeving nieuw is! Vanaf 2021 gaat de prijs wél omhoog. In de online leeromgeving kun je de thema's van de live dagen terugvinden. Er zijn werkbladen om de stof via opdrachten te integreren. Er is bovendien een beveiligde chatomgeving zodat je als deelnemers met elkaar kunt communiceren over de thema's.

Workshop Vergeven

Wat vergeven NIET is:              Goedkeuren wat de ander gedaan of nagelaten heeft.

Wat vergeven WEL is:               Jezelf bevrijden van dat wat jij er aan hebt opgelopen.

 

Voor wie

Heb je behoefte aan een live middag over Vergeven in een kleine groep, dan ben je van harte welkom. 

 

Eerstvolgende workshop

De dagdelen vinden een paar keer per jaar plaats. Overleggen of de workshop geschikt voor je zou kunnen zijn kan altijd. Je kunt mij bellen (mobiel 06-51164030) of mailen (meinou@bos-psycholoog.nl).

 

Kosten: € 50,00 (inclusief 21% BTW). Dat is inclusief een hand-out en tijdens de training is er koffie/thee/water.

Data: Er is nog geen nieuwe datum bekend.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Hotel Blooming in de zaal "De Spreker", Duinweg 5, 1861 GL Bergen. Zie www.weareblooming.com

 

Nieuwe data (voor 2020) worden binnenkort ingepland dus houd deze site in de gaten.