TRAININGEN

Zelfbeeldtraining

 

Wat levert het je op

Zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wil je meer zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Dan is deze training wellicht iets voor jou. In onze maatschappij, waarin er een overvloed is aan sociale media, individueel georiënteerd zijn, consumptief en prestatie gericht zijn, staan zelfvertrouwen en zelfwaardering vaak sterk onder druk. Je waarde lijkt af te hangen van je uiterlijk, je prestaties, de hoeveelheid likes op Facebook en volgers op Instagram. Waar vind je dat je allemaal aan moet voldoen? Hoe staat het met je zelfvertrouwen? Durf je jezelf te laten zien? Of heb je de neiging om je terug te trekken of je misschien te veel aan te passen aan het beeld waar je denkt aan te moeten voldoen en dat je dan pas gewaardeerd kan worden? Leef je naar de verwachtingen van anderen?

Het doel van deze Zelfbeeldtraining is om meer vanuit zelfacceptatie, zelfvertrouwen en innerlijke waarden en kwaliteiten te leven. Je zult merken dat het makkelijker voor je wordt om in je leven te volgen wat voor jou belangrijk is en dat je de keuzes maakt die goed voor jou voelen. Je laat minder snel over je grenzen heen gaan. Je doet meer wat je zelf fijn vindt en weet duidelijker waar je voor staat. Zo ga je trouwer worden aan wie je in wezen bent waardoor je meer vanuit vrijheid gaat leven, met meer energie en vitaliteit.

De Zelfbeeldtraining

De Zelfbeeldtraining bestaat uit 7 dagdelen (van ieder 4 uur) met maximaal 10 deelnemers. Bijeenkomsten zijn gemiddeld 1 keer in de 3 weken. Tijdens de bijeenkomsten wordt steeds een onderwerp besproken, worden er oefeningen gedaan en ervaringen uitgewisseld. Je krijgt een syllabus met informatie, boekentips en bijpassende TED Talks. Tussen de dagdelen door is er een intervisiebijeenkomst waarin je met een klein groepje bij elkaar kunt komen om zelf met de aangeboden stof aan de slag te gaan. Je merkt tijdens de training al snel dat dit onderwerp voor anderen, evenals voor jezelf, een levendig en actueel thema is.

Naast herkenning geeft je groep de mogelijkheid om elkaar te steunen, ervaringen te delen, feedback te geven, elkaar te stimuleren en inspireren. Met maximaal 10 deelnemers is je groep groot genoeg om herkenning bij elkaar te ervaren en klein genoeg om elkaar te leren kennen en voldoende aan bod te komen. Bovendien kunnen we de veiligheid, het onderlinge vertrouwen en respect voor elkaar waarborgen in een groep van maximaal 10 mensen.

 

Trailer Zelfbeeldtraining

Bekijk hier de gehele documentaire (9 minuten).
Bekijk hier de gehele
documentaire (9 minuten).

 

Gratis kennis maken!

Om een goed besluit te kunnen nemen of de training bij je past, ben je van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik neem een half uur voor je om samen met jou te onderzoeken wat er speelt en of deze training hét verschil voor je kan gaan maken. Je bent daarna vanzelfsprekend vrij om wel of niet in te stappen. Het gesprek kun je ook gebruiken om te ervaren of je de training bij mij wilt volgen. Ik kan mij goed voorstellen dat je mij eerst eens ontmoet wilt hebben. Het enige dat je hoeft te doen is mij een smsje sturen of op mijn voicemail inspreken (mobiel 06-51164030) dat je een kennismakingsgesprek voor de Zelfbeeldtraining wilt. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een datum en tijd door. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om in mijn praktijk af te spreken dan plan ik een telefonische afspraak voor je in.

Vrijblijvende optie

Je kunt vrijblijvend een optie nemen. Met een optie is je plek gegarandeerd. Je kunt mij altijd bellen (mobiel 06-51164030) om de mogelijkheden door te praten. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook (meinou@bos-psycholoog.nl).

Kosten: € 560,-  (exclusief BTW) voor de gehele training, inclusief het trainingsmateriaal en tijdens de dagdelen is er koffie/thee/water. Mochten de kosten een belemmering voor je zijn dan is een betalingsregeling een optie. Je kunt me bellen om de mogelijkheden door te spreken.

 

Data 2019: 27 januari, 17 februari, 10 maart, 31 maart, 28 april, 19 mei en 16 juni 2019.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Blooming. Zie www.blooming-hotels.com Adres: Duinweg 7, 1861 GL Bergen. In zaal De Spreker.

Deze training zit vol. 

 

Data 2019: 21 juni, 5 juli, 30 augustus, 13 september, 4 oktober, 1 november en 29 november 2019.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: TWO70. Zie www.two70.nl Adres: Westerweg 270, 1815 JK Alkmaar

Er is nog plek.

 

Vul onderstaande formulier in als je mee wilt doen. De training die in januari start zit vol. Voor de training die in juni 2019 start zijn er nog wel plekken vrij. 

NLP-workshops 

Voor wie

Heb je ooit een NLP opleiding gedaan en merk je dat alles dat je toen aangereikt hebt gekregen aan het weg zakken is? Wil je in een klein groepje nog eens een aantal thema's de revue laten passeren? Dan ben je van harte welkom op één van de NLP-workshops. Doordat je in een klein groepje nogmaals met een NLP onderwerp bezig bent, is er ruimte voor verdieping en integratie.

Een specifiek onderwerp

Er is nog geen nieuwe workshop gepland.

Iedere maand

Als het een keer niet uitkomt om deel te nemen kun je altijd een maand later aanschuiven. De dagdelen vinden over het algemeen 1 keer per maand plaats op de zondagmiddag. De workshop bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Overleggen of de workshop geschikt voor je zou kunnen zijn kan altijd. Je kunt mij bellen (mobiel 06-51164030) of mailen (meinou@bos-psycholoog.nl).

Kosten: € 40,- exclusief BTW. Dat is inclusief een hand-out en tijdens de training is er koffie/thee/water.

Data: Er staat nog geen nieuwe workshop gepland.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Hotel Blooming in de zaal "De Spreker", Duinweg 5, 1861 GL Bergen. Zie www.weareblooming.com

X