ZELFBEELDTRAINING

ER IS GEEN LIVE TRAINING IN 2024 & HET IS WÉL MOGELIJK OM MEE TE DOEN AAN DE ONLINE TRAINING (scroll naar beneden voor informatie over de online Zelfbeeldtraining)

Wat levert het je op

 

Zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde

 

Wil je meer zelfkennis, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde? Dan is deze training wellicht iets voor jou.

 

In onze maatschappij, waarin er een overvloed is aan sociale media, individueel georiënteerd zijn, consumptief en prestatie gericht zijn, staan zelfvertrouwen en zelfwaardering vaak sterk onder druk. Je waarde lijkt af te hangen van je uiterlijk, je prestaties, de hoeveelheid likes op Facebook en volgers op Instagram. Waar vind je dat je allemaal aan moet voldoen? Hoe staat het met je zelfvertrouwen? Durf jij jezelf te laten zien? Of heb je de neiging om je terug te trekken of je misschien te veel aan te passen aan het beeld waar je denkt aan te moeten voldoen en dat je dan pas gewaardeerd kan worden? Leef je naar de verwachtingen van anderen?

 

Het doel van deze Zelfbeeldtraining is om meer vanuit zelfacceptatie, zelfvertrouwen en innerlijke waarden en kwaliteiten te leven. Je zult merken dat het makkelijker voor je wordt om in je leven te volgen wat voor jou belangrijk is. Je maakt keuzes die goed voor jou voelen. Je laat minder snel over je grenzen heen gaan. Je doet meer wat je zelf fijn vindt. Je weet duidelijker waar je voor staat. Zo ga je trouwer worden aan wie je in wezen bent. Je leeft meer vanuit vrijheid, met meer energie, vitaliteit en levenslust.

 

De live Zelfbeeldtraining

 

De live Zelfbeeldtrainingsgroep bestaat uit 7 live dagdelen (van ieder 4 uur) met maximaal 10 deelnemers. Bijeenkomsten zijn gemiddeld 1 keer in de 3 weken. Tijdens de bijeenkomsten wordt steeds een onderwerp besproken. Er worden oefeningen gedaan en je krijgt concrete tools voor toepassing in je leven. Je krijgt een syllabus met informatie, boekentips en bijpassende TED Talks. Je krijgt bovendien onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Tussen de dagdelen door is er facultatief een intervisiebijeenkomst waarin je met een klein groepje bij elkaar kunt komen om zelf met de aangeboden stof aan de slag te gaan. Je merkt tijdens de training al snel dat dit onderwerp voor anderen, evenals voor jezelf, een levendig en actueel thema is.

 

Thema's

 

  1. Persoonlijkheid
  2. Witboek
  3. Zelfacceptatie
  4. Feedback
  5. Zelfvertrouwen
  6. Eigenwaarde
  7. Zelfexpressie

 

Met maximaal 10 deelnemers is je groep groot genoeg om met elkaar te oefenen en klein genoeg om volledig voor je leerdoelen te gaan. Bovendien kunnen we veiligheid, onderlinge vertrouwen en respect waarborgen in een groep van maximaal 10 mensen.

Documentaire over de Zelfbeeldtraining.

 

Je hoeft overigens niet jaren lang in een zelfde patroon vast te draaien om aan de training deel te nemen. Er zijn je velen voor gegaan die de training deden om (nog) meer kwaliteit van leven te krijgen door hun zelfkennis te laten toenemen.

 

Vrijblijvende optie

 

Je kunt vrijblijvend een optie nemen. Met een optie is je plek gegarandeerd. Je kunt mij altijd bellen (mobiel 06-51164030) om de mogelijkheden door te praten. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook (meinou@bos-psycholoog.nl).

Kosten

 

€ 560,-  (exclusief BTW) voor de gehele training, inclusief het trainingsmateriaal, levenslang toegang tot de online leeromgeving en tijdens de dagdelen is er koffie/thee/water/koekjes/fruit. Mochten de kosten een belemmering voor je zijn dan is een betalingsregeling een optie. Je kunt me bellen om de mogelijkheden door te spreken.

Live Zelfbeeldtrainingsgroep 2024

Data 2024: Houd deze website in de gaten voor nieuwe data of stuur even een berichtje via het contactformulier bij belangstelling.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Blooming. Zie www.blooming-hotels.com Adres: Duinweg 7, 1861GL Bergen. In zaal De Spreker.

ONLINE ZELFBEELDTRAINING

Wat krijg je

 

Informatie, inspiratie, opdrachten, audioboeken, besloten chat, meditaties en iedere maand een Q & A. Je krijgt onbeperkt toegang en tot in lengte van dagen.

 

Welke thema's

 

Om je goed te kunnen voelen, wat de omstandigheden ook zijn. Om voluit te leven. Want dat is mogelijk als je de juiste inzichten hebt en de stappen neemt die daarbij horen.

De thema's die hierin essentieel zijn worden in deze online training behandeld.

 

1. Persoonlijkheid

2. Witboek

3. Zelfacceptatie

4. Omgaan met feedback

5. Zelfvertrouwen

6. Eigenwaarde

7. Zelfexpressie

 

Kosten

 

Voor € 250,- krijg je onbeperkt toegang tot in lengte van dagen.

Workshop Vergeven (los van de Zelfbeeldtraining te volgen)

Wat vergeven NIET is:              Goedkeuren wat de ander gedaan of nagelaten heeft.

Wat vergeven WEL is:               Jezelf bevrijden van dat wat jij er aan hebt opgelopen.

 

Voor wie

Heb je behoefte aan een live middag over Vergeven in een kleine groep, dan ben je van harte welkom. 

 

Eerstvolgende workshop

De dagdelen vinden een paar keer per jaar plaats. Overleggen of de workshop geschikt voor je zou kunnen zijn kan altijd. Je kunt mij bellen (mobiel 06-51164030) of mailen (meinou@bos-psycholoog.nl).

 

Kosten: € 50,00. Dat is inclusief een hand-out en tijdens de training is er koffie/thee/water.

Data: Houd deze site dus in de gaten voor de nieuwe data.

Tijden: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Hotel Blooming in de zaal "De Spreker", Duinweg 5, 1861 GL Bergen. Zie www.weareblooming.com