COACHING

live in de praktijk of via beeldbellen

Voor wie

 

Heb je last van stress, weet je niet precies wat je wil, laat je over je grenzen heen gaan, is er een aspect in je relatie waarin je verbetering wil behalen, wil je meer zelfvertrouwen ervaren of vraag je je af wat de zin van je leven is? Dan zou coaching je kunnen helpen. Je hebt geen diagnose waarbij therapie noodzakelijk is (zoals een PTSS, een post traumatische stress stoornis, zie pagina zorg van deze website) of zodanige relatieproblemen dat relatietherapie nodig is. In coaching richten we ons op het verbeteren van je functioneren.

Een coachingssessie duurt gemiddeld een uur en vindt meestal 1 keer in de 2 weken plaats. We evalueren regelmatig om na te gaan of je tevreden bent over de begeleiding en of je voldoende positieve veranderingen bemerkt. 

Je kunt me altijd bellen (mobiel 06-51164030) of mailen (meinou@bos-psycholoog.nl) om te overleggen of coaching zinvol voor je zou kunnen zijn.

 

Kosten

Let op:

Per 1-8-2022 zijn de kosten € 90,- per sessie!

De kosten van een sessie zijn € 80,- exclusief 21% BTW (tot 1-8-2022). Echter, i.v.m. de KOR regeling, wordt er tijdelijk geen BTW gerekend. Aan het eind van het traject wordt de factuur mee gegeven. Je kunt in delen betalen.

 

Wachttijd

 

Er is momenteel weer ruimte voor enkele nieuwe coachingstrajecten. Bel of mail me als je wilt overleggen over de mogelijkheden. De wachttijd is een maand.

Je kunt overigens ieder moment instappen in de online leeromgeving via het inschrijfformulier op de bovenste balk van deze pagina. Je bent daar van harte welkom om aan de gang te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. De online leeromgeving is inclusief iedere maand een Q & A. Je hebt onbeperkt toegang en tot in lengte van dagen. Wil je meer weten, kijk dan even op de trainingspagina op deze website.