Bij welke problemen kan ik u helpen

Op allerlei gebieden kunnen problemen ontstaan in de loop van je leven.

Er kunnen problemen ontstaan op het gebied van werk, relatie, gezin van herkomst, vriendenkring, enz. In de verschillende rollen in ons bestaan kunnen we onszelf soms flink tegenkomen. Je kunt vastlopen, je belemmerd voelen in wie je wilt zijn, je kunt onvrede ervaren of je afvragen hoe het anders zou kunnen. Soms gebeurt er iets in je leven waardoor je uit balans raakt. Je maakt iets traumatisch mee, je verliest een dierbare, je eigen gezondheid of bijvoorbeeld je baan. Er verandert iets in je leven waar je niet op voorbereid was of niet tegen opgewassen (b)lijkt te zijn. Soms word je somber en weet je niet meer hoe je uit die somberte kunt komen. Je hebt er geen vat (meer) op. Of je hebt angsten die je belemmeren in je functioneren.

Voor deze en vele andere problemen kunt u in de praktijk terecht voor individuele begeleiding. Voordat we een afspraak maken overleggen we altijd even om te kijken of deze praktijk een juiste plek voor u zou kunnen zijn.

 

Psycholoog Alkmaar

Voor het verbeteren van uw zelfbeeld, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en eigenwaarde kunt u deelnemen aan de Zelfbeeldtraining van 7 keer een dagdeel, één keer in de drie weken, in een groep van maximaal 12 deelnemers. De eerstvolgende training start op 15 juni van 13:00 uur tot 17:00 uur. Stuur even een mailtje mocht u interesse hebben of vul de vragenlijst in (te vinden onder het kopje Wekwijze) dan neem ik desgewenst contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Voor het verbeteren van je relaties kun je deelnemen aan de Relatietraining van 7 keer een dagdeel in een groep van maximaal 12 deelnemers. De eerstvolgende training start op 18 januari 2019 en vindt één keer in de drie weken plaats van 13:00 uur tot 17:00 uur. Stuur even een mailtje mocht u interesse hebben of vul de vragenlijst in (te vinden onder het kopje Werkwijze) dan neem ik desgewenst contact met u op over de mogelijkheden.


 
Drs. Meinou Bos - Slauerhoffstraat 2 - 1822 JD - Alkmaar
meinou@bos-psycholoog.nl   phone 072-5612366

Powered by SHARK Connect